Wat is de prijs van een dakkapel?

Prijzen dakkapel

Bent u op zoek naar een helder kostenplaatje voor het plaatsen van een dakkapel, dan verschaffen we u in dit bericht de nodige helderheid. De kosten voor een nieuwe dakkapel hangen af van de volgende factoren: het materiaal van uw dakkapel en de breedte van het model. Kwieq legt u per factor uit wat de gemiddelde prijzen bedragen.

Materiaal

Om te beginnen met het materiaal voor uw dakkapel. U kunt kiezen uit drie verschillende materialen: hout, kunststof en polyester. Uitgaande van een model van drie meter breed, zijn dit de gemiddelde prijzen:

  • Houten dakkapel: 3700 tot 4400 euro.
  • Kunststof dakkapel: 3800 tot 4500 euro.
  • Polyester dakkapel: 4700 tot 5400 euro.


Zoals u kunt zien, is polyester het meest dure materiaal, terwijl hout relatief goedkoop is. Polyester heeft een hoge isolatiewaarde, waardoor de investering zich na enige tijd terugverdient. Hout is een perfect materiaal als u op zoek bent naar een klassieke uitstraling.

Breedte dakkapel

Dan komen we toe aan de breedte van uw dakkapel. De meeste huishoudens kiezen voor een dakkapel van drie meter breed. Indien u een bredere dakkapel wilt, betaalt u natuurlijk ook extra. Voor hout komt er voor één meter extra gemiddeld genomen 500 euro bij, voor kunststof 600 euro en voor polyester 750 euro. U kunt er ook voor kiezen om een dakkapel te kopen dat minder breed is dan drie meter. In dat geval zullen de kosten natuurlijk weer gaan dalen.

Offerte aanvragen?

We raden u aan om deze bedragen in uw achterhoofd te houden en offertes aan te vragen van diverse specialisten. Kijk goed naar de prijs in combinatie met het gebodene. Goedkoper is niet altijd beter. Met de service van Kwieq vergelijkt u te allen tijde specialisten bij u in de buurt!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *