Dakkapel offerte

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van specialisten die uw dakkapel snel en vakkundig kunnen plaatsen. Kwieq biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zo kunt u specialisten eenvoudig vergelijken op prijs en kwaliteit. Het aanvragen van een offerte is zo klaar. Wist u dat u door het vergelijken van offertes tot 40% bespaart op uw investering? Snel verdiend!

Waarom een dakkapel?

Wat zijn de voordelen van een dakkapel? Dakkapellen zorgen voor extra woonruimte en zorgen voor extra lichtinval. Door dakkapellen te plaatsen kunt u bijvoorbeeld uw zolder beter bij uw woning betrekken. Daarnaast zorgen dakkapellen voor een waardestijging van uw woning. Als u kiest voor een prefab dakkapel, dan is deze snel geplaatst. Kunststof dakkapellen hebben weinig onderhoud nodig, dat is natuurlijk erg makkelijk. Vraag nu bij ons een offerte aan voor meer informatie.

Verschillende soorten

Dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hieronder vindt u een kort overzicht van alle soorten. Als u meer informatie wilt over de verschillende soorten dakkapellen, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kunststof dakkapel

Dit type heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is hij goed isolerend, dit merkt u qua energiekosten. De aanschaf kosten liggen hoger dan bij een andere soort kapel, dit wordt na verloop van tijd terugverdiend.

Houten

Een houten dakkapel is meestal het goedkoopst in aanschaf. Hout kan in elke gewenste kleur geschilderd worden. Een houten dakkapel heeft wel onderhoud nodig, het is verstandig om de kapel tijdig te voorzien van onderhoud om zo de levensduur te verlengen.

Prefab

Een prefab kapel is snel te installeren op een dak. Doordat een prefab dakkapel in de fabriek is gefabriceerd hoeft hij alleen maar geplaatst te worden. Hij is wel het duurst qua aanschaf. Maar dan hebt u wel een kwalitatief goede kapel die onderhoudsvrij is.

Dakkapel met plat dak

Dit is de goedkoopste manier van bouwen en dit kan vaak, afhankelijk van de plaats waar hij moet komen zonder bouwvergunning. Een nadeel van een kapel met plat dak is dat het regelmatig onderhoud nodig heeft.

Dakkapel met schuin dak

Een dakapel met een schuin dak past vaak beter bij uw woning. Een Hij vraagt om weinig onderhoud en biedt vaak nog meer ruimte dan een dakkapel met een plat dak. Een kapel met een schuin dak is duurder in aanschaf en mag niet zonder bouwvergunning geplaatst worden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en bespaar tot 40% op uw investering. Tot uw dienst!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Werf nieuwe klanten en verhoog uw omzet via onze effectieve media.