Van Veen Houten Dakkapel

Installatiebedrijf Van Veen

Van Veen Dakkapellen

★★★★
Op basis van 51 beoordelingen

Installatiebedrijf Van Veen biedt u de beste service. Wij zijn al ruim 22 jaar actief op het gebied van dakkapellen en hebben professionals in dienst. Wij bieden ook een 24/7 service, daardoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken. Bent u benieuwd naar de prijzen? U kunt erg gemakkelijk een offerte aanvragen.

Meer bedrijven uit Monster

Dakkapel Monster

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

U vindt bij ons de beste experts uit Monster voor plaatsing van uw dakkapel. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, wij zijn er zeker van dat wij u van dienst kunnen zijn. Er is in Monster en heleboel aanbod op het gebied van dakkapellen, er zijn vele specialisten beschikbaar en vele dakkapellen te koop. Als u ons inschakelt zult u de beste aanbiedingen uit Monster ontvangen, wij koppelen u namelijk aan de meest passende professional. Doordat onze specialisten ook uit Monster komen, kunt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden in de ochtend zullen beginnen. Vraag bij ons een offerte aan voor de plaatsing van uw dakkapel, u verplicht uzelf hiermee nergens aan.

Diverse soorten dakkapellen

Er zijn vele dakkapellen van allerlei materialen en in Monster kunt u vele verschillende dakkapellen kopen. Het is mogelijk om dakkapellen te kopen van kunststof en er zijn houten dakkapellen. Een prefab dakkapel is ook een optie. Deze worden klaar voor installatie bij u afgeleverd. Het is belangrijk om een dakkapel te vinden die bij uw woning past. De dakkapellen kunnen worden geleverd met een dak dat schuin loopt of recht is. Als het dak van de dakkapel schuin loopt kunt u kiezen voor dakpannen. De variant met een plat dak zijn de meest gebruikte soort, deze zijn vaak goedkoper.

Prijzen vergelijken

De prijs hangt af van een aantal factoren. Er is veel aanbod in Monster en u vergelijkt dit aanbod door een prijsopgave aan te vragen. De dakkapellen zijn erg verschillende geprijsd en zijn gemaakt van allerlei materialen. Door een overzicht te hebben in het aanbod van de specialisten uit Monster kunt u de juiste dakkapel vinden. De prijs hangt af van:

  • de gebruikte grondstof
  • de maten
  • of de dakkapel is afgewerkt
  • of er extra’s zijn toegevoegd zoals een rolluik of hor

Dakkapel in één dag

Een prefab dakkapel heeft vele voordelen ten opzichten van de andere soorten dakkapellen. Deze worden compleet geleverd en kunnen daardoor gelijk worden geplaatst. Het plaatsen van een prefab opbouw kan zeer snel gedaan worden, het wordt meestal binnen 1 dag geïnstalleerd. Een prefab dakkapel is simpel af te werken, heeft een minimale kans op lekkage en u houdt vrijwel geen vuilnis over. Onze experts uit Monster vertellen u graag meer over de prefab variant.

Vergunning nodig?

Het is meestal noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor het installeren van een dakkapel. U hoeft waarschijnlijk geen vergunning aan te vragen als u een opbouw wilt plaatsen die niet zichtbaar is vanaf de openbare weg. Wilt u aan de voorkant van uw woning een dakkapel plaatsen dan zult u vaak een vergunning bij de gemeente van Monster aan moeten vragen. Er worden door Monster eisen gesteld aan de dakkapellen, zorg ervoor dat u op de hoogte bent van deze eisen. Het is vaak ook verboden om zonder vergunning grote zichtbare veranderingen aan te brengen aan uw woning.

Bekijk werkgebied in Monster
  • Monster-Zuid
  • Ter Heijde aan Zee
  • Monster-Noord
  • Poeldijk

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Werf nieuwe klanten en verhoog uw omzet via onze effectieve media.