Meerwaarde door dakkapel

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Door het plaatsen van een dakkapel kan uw woning meer waard worden. Uw eigen leefomstandigheden gaan erop vooruit en uw huis wordt aantrekkelijker indien u wenst deze te verkopen.

Verkoopwaarde

Uw huis wordt meer waard door de toevoeging van een dakkapel. Wilt u uw woning verkopen? Dan is het plaatsen van een opbouw een goed idee, u trekt de aandacht van potentiële kopers met een dakkapel van kwaliteit. De toekomstige bewoner hoeft namelijk niet meer zelf te investeren in een opbouw en bespaart een grote uitgave en veel inspanning. De aanschafkosten krijgt u hoogstwaarschijnlijk weer terug bij de verkoop, omdat de waarde van uw pand is gestegen. Een kleine donkere zolderkamer krijgt loopruimte en licht door een dakkapel te plaatsen. De kamer wordt leefbaarder. Hieronder leest u meer over dakkapellen en de waarde die zij toevoegen.

Meer beloopbaar vloeroppervlak

Een van de meest positieve kanten van een dakkapel is dat u meer ruimte creëert. Wat eerst misschien een redelijk onbruikbare kamer was, wordt door het plaatsen van een opbouw een compleet nieuwe ruimte. U hebt meer loopoppervlakte waar zich eerste een schuin dak bevond. U kunt meters toevoegen aan de oppervlakte van uw woning en dit zal potentiële kopers opvallen.

Meer licht en ruimte

Er komt er meer licht binnen met een dakkapel. Daardoor krijgt een donkere en kleine kamer een frisse en ruimere uitstraling. Lichte en ruimtelijke woningen zijn zeer gewild. De waarde van uw woning stijgt wanneer alle kamers bruikbaar zijn. Een dakkapel zal uw pand altijd aantrekkelijker maken voor de verkoop. Het is dus een goede investering.

Informatie en prijzen vergelijken

Wij sturen u de beste aanbiedingen uit uw regio. U kunt meerdere prijsopgaven van verschillende specialisten aanvragen door uw gegevens in te zenden via ons formulier. Laat u adviseren over de mogelijkheden zonder verplichtingen. Handig voor u of de volgende bewoner.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Werf nieuwe klanten en verhoog uw omzet via onze effectieve media.