Dakkapel offerteaanvraag

Offerte voor renovatie dakkapel
-Bekleding boeiborden
-Bekleding zijwangen
-Lood / Loodvervanger
-Isoleren
-Nieuwe kozijn (hout of kunststof) en raam HR++ (2650 x 930) waarvan deel vaste raam en deel kiepkantel (950 x 930)

Dakkapel offerteaanvraag

Ik wil mijn (zolder)slaapkamer vergroten. Waardoor er ruimte komt voor een douch en wc. Een van de mogelijkheden zou een dakkapel (met deuren en een balkon) kunnen zijn aan de achterkant van mijn huis, Molenstraat, Monnickendam. Uitbouw door gebruik te maken van een plat dak is ook een mogelijkheid. Ik heb hier een aantal vragen over. En dus advies. Hoe zit het met een vergunning aanvragen. Doen jullie dit? Hoort een frefab tot de mogelijkheden of is daar mijn straat te smal voor en kan er geen kraanwagen gebruikt worden? Wat zijn de kosten ook van het meerwerk? Mijn buurvrouw wil waarschijnlijk ook haar bovenverdieping uitbreiden. Kan dit gelijktijdig? U ziet volop vragen.

Dakkapel offerteaanvraag

Het gaat meer om het vergroten van de zolder waarschijnlijk d.m.v. een prefab constructie. Maar…is dit mogelijk? Kan er een kraanwagen in mijn smalle straat (Molenstraat) komen, is de constructie van mijn dak stevig genoeg, is een vergunning nodig (verbouwing is aan de achterkant) enz.?? Dus heel veel vragen. Waarschijnlijk wil mijn buurvrouw ook een vergroting van haar zolder. Alles natuurlijk zo milieu vriendelijk mogelijk en geïsoleerd. Verplaatsing van waterleiding, aanpassing binnenruimte hoort bij deze klus. Er moet namelijk ook een douch en wc komen. Dus meer dan alleen het plaatsen van een dakkapel.

Dakkapel offerteaanvraag

Ik kwam jullie tegen in mijn zoektocht naar informatie over dakopbouw.
Ik woon in Aalsmeer en wegens gezinsuitbreiding geïnteresseerd in een dubbele nokverhoging als middel om ruimte te creëren voor een extra slaapkamer en douche.
In mijn straat zijn twee hoekhuizen die vanaf de bouw in 2008 al zo een opbouw hebben, al denk ik dat ik voor mijn doel een hogere verhoging benodigd is.
Zouden jullie interesse hebben hier naar te kijken en een voorstel mijn kant op te sturen?

Dakkapel offerteaanvraag

Hello,
I would like to put Dakkapel in my house and a window also in the other side of the roof.
How it works? Can we make appointment for us see it together?
We would like to make it as soon as possible.
Thank you.
Natasha Abreu