Nijman Houten Dakkapel

Nijman Dakspecialist

Nijman Dakkapellen

★★★★
Op basis van 41 beoordelingen

Nijman Dakspecialist zit al 18 jaar in het vak en heeft dus veel ervaring op het gebied van dakkapellen. Het is van belang dat uw dakkapel op de juiste manier geplaatst wordt, als dat niet gebeurt kunnen er lekkages ontstaan. Onze medewerkers werken erg nauwkeurig en zorgen er ook voor dat het op de juiste manier wordt geplaatst. U zult altijd tevreden zijn.

Meer bedrijven uit Gorredijk

Dakkapel Gorredijk

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Een dakkapel kan u aanzienlijk meer ruimte opleveren in bijvoorbeeld uw slaap- of werkkamer. Een ander voordeel van een kapel is de lichtinval. Onze specialisten in de omgeving van Gorredijk kunnen u voorzien van advies en kunnen uw dakkapel op een vakkundige manier plaatsen. Wij hebben een selectie opgesteld van de beste specialisten in Gorredijk. U kunt bij ons geheel vrijblijvend maximaal vijf offertes aanvragen, zo hebt u een goed beeld van het aanbod in Gorredijk en kunt u een goede keuze maken.

Dakkapellen voor ieder budget

Als u een dakkapel wilt aanschaffen, dan is het belangrijk om vooraf uw budget te bepalen. Zo kunt u gerichter zoeken en verspilt u geen onnodige tijd aan kapellen die buiten uw budget vallen. De kosten van een kapel zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijzen van dakkapellen kunnen flink verschillen, bijvoorbeeld door de keuze van het materiaal. De prijzen van kunststof dakkapellen zijn hoger dan die van een houten dakkapel. De prijzen van een zelfde soort dakkapel verschillen bij verschillende specialisten ook flink. Door bij ons vrijblijvende offertes aan te vragen, kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken van aanbieders in Gorredijk.

Diverse soorten

Hebt u geen zin in rommel en overlast van het plaatsen van uw dakkapel? Dan is een prefab variant misschien iets voor u. Deze wordt vervaardigd in een fabriek en kant en klaar bij u thuis geïnstalleerd. Een dakopbouw is een wat traditionelere manier van het maken van een kapel. Dan wordt er bijvoorbeeld alleen gebruik gemaakt van prefab zijwandjes. Het plaatsen van een dakopbouw neemt meer tijd in beslag en er ontstaat meer rommel. Een prefab dakkapel kan speciaal voor u op maat worden vervaardigd, maar er zijn ook standaard prefab kapellen.

Materiaalkeuze

Er zijn verschillende soorten materialen. U kunt kiezen voor een houten, kunststoffen of polyester dakkapellen. Een kapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling. Voor de afwerking van een houten variant kan ook kunststof worden gebruikt of schroten met zink. De zijkant van houten dakkapellen worden vaak afgewerkt met rabat, gemaakt van kunststof. Daarnaast heeft u de keuze het materiaal van de kozijnen. De kunststof dakkapellen worden steeds populairder, dit komt doordat dit weinig onderhoud nodig heeft. Vaak is deze variant kapel wel duurder in de aanschaf, maar hij gaat langer mee dan een houten dakkapel. Er zijn ook 100% kunststof dakkapellen, deze zijn gemaakt van polyester.

Een vergunning aanvragen in Gorredijk

Het is verstandig om goed na te gaan of u in Gorredijk geen vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel. U wilt tijdens de verbouwing natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Neem contact op met onze specialisten, zij kunnen u voorzien van meer informatie over het aanvragen van vergunningen voor dakkapellen. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk werkgebied in Gorredijk
 • Bontebok
 • Katlijk
 • Oudehorne
 • Hoornsterzwaag
 • Terwispel
 • Lippenhuizen
 • Langezwaag
 • Luxwoude
 • Hemrik
 • Gersloot
 • Olterterp

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Werf nieuwe klanten en verhoog uw omzet via onze effectieve media.