Kunststof Dakkapel P&T

P & T Installateur

P&T Dakkapellen

★★★★★
Op basis van 35 beoordelingen

P & T Installateur heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen. Er komt veel bij kijken, bij het plaatsen van een dakkapel. Het is daarom erg verstandig dit door een expert te laten doen. Kunt u geen keuze maken of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Door het onderstaand formulier in te vullen kunt u een offerte aanvragen.

Meer bedrijven uit Gorinchem

Dakkapel Gorinchem

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Gorinchem kent meerdere specialisten die uw dakkapel kunnen plaatsen. Doordat er zoveel aanbod is kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wij koppelen u aan de beste aanbiedingen uit Gorinchem. U hoeft slechts een prijsopgave aan te vragen en u krijgt tot wel 5 offertes uit Gorinchem thuis gestuurd. Een dakkapel voegt veel toe aan uw woning. U kunt een kamer ruimer maken en er zal meer licht binnenvallen. Laat uw dakkapel plaatsen door een specialist, zo weet u zeker dat uw dakkapel op de juiste manier wordt geplaatst.

Dakkapellen voor ieder budget

De prijzen van dakkapellen zijn erg verschillend. De prijzen zijn bepaald door een aantal elementen. Een houten dakkapel is goedkoper dan een kunststof variant. De gebruikte grondstof bepaalt voor een gedeelte de prijs. Bepaal voordat u overgaat tot uw aankoop wat u uit wilt geven aan een dakkapel. U kunt dan gericht zoeken naar een passende oplossing. Dezelfde dakkapellen worden ook verschillend geprijsd. Door meerdere prijsopgaven aan te vragen van specialisten uit Gorinchem, krijgt u een goed overzicht over wat er aangeboden wordt. De offertes verplichten u nergens aan.

Diverse soorten

Het is aan u welke vorm u wilt laten installeren. Wanneer u een simpele plaatsing wilt, dan kunt u het beste een prefab variant aanschaffen. De prefab dakkapel wordt fabrieksklaar geleverd en kan direct worden geplaatst. U hebt met deze vorm het minste afval. Prefab dakkapellen kunnen voor u op maat worden gemaakt maar zij worden ook in verschillende maten aangeboden. Een dakopbouw geeft iets meer afval en werk. Ook hier kan gebruik worden gemaakt van prefab zijwanden. Het plaatsen zal meer tijd kosten.

Materiaalkeuze

Er zijn houten, polyester en dakkapellen van kunststof. Elke grondstof heeft zijn eigen voor- en nadelen. De houten opbouw heeft een klassieke uitstraling en kan afgewerkt worden met kunststof of zink. Voor de zijwanden van houten dakkapellen wordt meestal een rabat van kunststof gebruikt. U kunt ook de grondstof van de kozijnen uitzoeken. Kunststof dakkapellen zijn het meest geliefd. Een kunststof opbouw hoeft amper onderhouden te worden en is duurzamer dan een houten variant. De prijzen van deze dakkapellen zijn wel hoger.

Een vergunning aanvragen in Gorinchem

Wanneer u in Gorinchem een dakkapel aan de voorkant van uw woning wilt laten plaatsen is daar vaak een vergunning voor nodig. Informeer naar de eisen die Gorinchem stelt aan uw dakkapel, zo voorkomt u teleurstellingen. Onze experts zijn op de hoogte van alles rondom het plaatsen van dakkapellen en vergunningen in Gorinchem. Laat u vakkundig en kosteloos adviseren door een prijsopgave aan te vragen.

Bekijk werkgebied in Gorinchem
 • Dalem
 • Laag Dalem-Zuid
 • Wijdschild
 • Lingewijk
 • Laag Dalem
 • Haarwijk-Oost
 • Stalkaarsen
 • Benedenstad
 • Gildenwijk
 • Gorinchem Binnenstad
 • Haarwijk
 • Bovenstad

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Werf nieuwe klanten en verhoog uw omzet via onze effectieve media.