Kroos Kunststof Dakkapel

Kroos Dakkapellen

Kroos Dakkapellen

★★★★★
Op basis van 23 beoordelingen

Kroos Dakkapellen heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van dakkapellen. Wij hebben medewerkers in dienst die al uw vragen beantwoorden. Er zijn namelijk veel soorten materialen voor dakkapellen, daardoor is het vaak moeilijk om een keuze te maken. Onze medewerkers weten alle voor- en nadelen te noemen zodat het maken van een keuze makkelijker is.

Meer bedrijven uit Friesland

Dakkapel Friesland

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Een dakkapel kan u aanzienlijk meer ruimte opleveren in bijvoorbeeld uw slaap- of werkkamer. Een ander voordeel van een kapel is de lichtinval. Onze specialisten in de omgeving van Friesland kunnen u voorzien van advies en kunnen uw dakkapel op een vakkundige manier plaatsen. Wij hebben een selectie opgesteld van de beste specialisten in Friesland. U kunt bij ons geheel vrijblijvend maximaal vijf offertes aanvragen, zo hebt u een goed beeld van het aanbod in Friesland en kunt u een goede keuze maken.

Dakkapellen voor ieder budget

Als u een dakkapel wilt aanschaffen, dan is het belangrijk om vooraf uw budget te bepalen. Zo kunt u gerichter zoeken en verspilt u geen onnodige tijd aan kapellen die buiten uw budget vallen. De kosten van een kapel zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijzen van dakkapellen kunnen flink verschillen, bijvoorbeeld door de keuze van het materiaal. De prijzen van kunststof dakkapellen zijn hoger dan die van een houten dakkapel. De prijzen van een zelfde soort dakkapel verschillen bij verschillende specialisten ook flink. Door bij ons vrijblijvende offertes aan te vragen, kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken van aanbieders in Friesland.

Diverse soorten

Hebt u geen zin in rommel en overlast van het plaatsen van uw dakkapel? Dan is een prefab variant misschien iets voor u. Deze wordt vervaardigd in een fabriek en kant en klaar bij u thuis geïnstalleerd. Een dakopbouw is een wat traditionelere manier van het maken van een kapel. Dan wordt er bijvoorbeeld alleen gebruik gemaakt van prefab zijwandjes. Het plaatsen van een dakopbouw neemt meer tijd in beslag en er ontstaat meer rommel. Een prefab dakkapel kan speciaal voor u op maat worden vervaardigd, maar er zijn ook standaard prefab kapellen.

Materiaalkeuze

Er zijn verschillende soorten materialen. U kunt kiezen voor een houten, kunststoffen of polyester dakkapellen. Een kapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling. Voor de afwerking van een houten variant kan ook kunststof worden gebruikt of schroten met zink. De zijkant van houten dakkapellen worden vaak afgewerkt met rabat, gemaakt van kunststof. Daarnaast heeft u de keuze het materiaal van de kozijnen. De kunststof dakkapellen worden steeds populairder, dit komt doordat dit weinig onderhoud nodig heeft. Vaak is deze variant kapel wel duurder in de aanschaf, maar hij gaat langer mee dan een houten dakkapel. Er zijn ook 100% kunststof dakkapellen, deze zijn gemaakt van polyester.

Een vergunning aanvragen in Friesland

Het is verstandig om goed na te gaan of u in Friesland geen vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel. U wilt tijdens de verbouwing natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Neem contact op met onze specialisten, zij kunnen u voorzien van meer informatie over het aanvragen van vergunningen voor dakkapellen. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Werf nieuwe klanten en verhoog uw omzet via onze effectieve media.