Kroos Kunststof Dakkapel

Kroos Dakkapellen

Kroos Dakkapellen

★★★★★
Op basis van 23 beoordelingen

Kroos Dakkapellen heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van dakkapellen. Wij hebben medewerkers in dienst die al uw vragen beantwoorden. Er zijn namelijk veel soorten materialen voor dakkapellen, daardoor is het vaak moeilijk om een keuze te maken. Onze medewerkers weten alle voor- en nadelen te noemen zodat het maken van een keuze makkelijker is.

Meer bedrijven uit Dokkum

Dakkapel Dokkum

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

U vindt bij ons de beste experts uit Dokkum voor plaatsing van uw dakkapel. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, wij zijn er zeker van dat wij u van dienst kunnen zijn. Er is in Dokkum en heleboel aanbod op het gebied van dakkapellen, er zijn vele specialisten beschikbaar en vele dakkapellen te koop. Als u ons inschakelt zult u de beste aanbiedingen uit Dokkum ontvangen, wij koppelen u namelijk aan de meest passende professional. Doordat onze specialisten ook uit Dokkum komen, kunt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden in de ochtend zullen beginnen. Vraag bij ons een offerte aan voor de plaatsing van uw dakkapel, u verplicht uzelf hiermee nergens aan.

Diverse soorten dakkapellen

Er zijn vele dakkapellen van allerlei materialen en in Dokkum kunt u vele verschillende dakkapellen kopen. Het is mogelijk om dakkapellen te kopen van kunststof en er zijn houten dakkapellen. Een prefab dakkapel is ook een optie. Deze worden klaar voor installatie bij u afgeleverd. Het is belangrijk om een dakkapel te vinden die bij uw woning past. De dakkapellen kunnen worden geleverd met een dak dat schuin loopt of recht is. Als het dak van de dakkapel schuin loopt kunt u kiezen voor dakpannen. De variant met een plat dak zijn de meest gebruikte soort, deze zijn vaak goedkoper.

Prijzen vergelijken

De prijs hangt af van een aantal factoren. Er is veel aanbod in Dokkum en u vergelijkt dit aanbod door een prijsopgave aan te vragen. De dakkapellen zijn erg verschillende geprijsd en zijn gemaakt van allerlei materialen. Door een overzicht te hebben in het aanbod van de specialisten uit Dokkum kunt u de juiste dakkapel vinden. De prijs hangt af van:

 • de gebruikte grondstof
 • de maten
 • of de dakkapel is afgewerkt
 • of er extra’s zijn toegevoegd zoals een rolluik of hor

Dakkapel in één dag

Een prefab dakkapel heeft vele voordelen ten opzichten van de andere soorten dakkapellen. Deze worden compleet geleverd en kunnen daardoor gelijk worden geplaatst. Het plaatsen van een prefab opbouw kan zeer snel gedaan worden, het wordt meestal binnen 1 dag geïnstalleerd. Een prefab dakkapel is simpel af te werken, heeft een minimale kans op lekkage en u houdt vrijwel geen vuilnis over. Onze experts uit Dokkum vertellen u graag meer over de prefab variant.

Vergunning nodig?

Het is meestal noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor het installeren van een dakkapel. U hoeft waarschijnlijk geen vergunning aan te vragen als u een opbouw wilt plaatsen die niet zichtbaar is vanaf de openbare weg. Wilt u aan de voorkant van uw woning een dakkapel plaatsen dan zult u vaak een vergunning bij de gemeente van Dokkum aan moeten vragen. Er worden door Dokkum eisen gesteld aan de dakkapellen, zorg ervoor dat u op de hoogte bent van deze eisen. Het is vaak ook verboden om zonder vergunning grote zichtbare veranderingen aan te brengen aan uw woning.

Bekijk werkgebied in Dokkum
 • Binnenstad
 • Fonteinslanden
 • Jantjezeepolder
 • Watertorenbuurt
 • Kooilanden
 • Weeshuislanden
 • Hoedemakerspolder
 • Vogelland
 • De Trije Terpen
 • Woudhorne
 • Woudven

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Werf nieuwe klanten en verhoog uw omzet via onze effectieve media.